Onze apparatuur in bruikleen

Voor je infuustherapie

Voor je infuustherapie thuis krijg je van ons apparatuur in bruikleen. De apparatuur blijft ons eigendom. Wij lenen de apparatuur aan jou uit en krijgen het na afloop van de therapie weer terug. Wat bruikleen concreet voor je betekent leggen we hieronder uit.

Bruikleen voor de duur van de therapie

Je ontvangt de apparatuur in bruikleen voor de duur van de voorgeschreven infuustherapie.

De apparatuur werkt zoals zou moeten

Wij garanderen je dat je goed werkende apparatuur van ons ontvangt. Compleet, zodat je ze direct kunt gebruiken. Mocht de geleverde apparatuur niet goed werken, neem dan contact met ons op. Dan maken we het samen voor je in orde.

De apparatuur is voor jou alleen

Wij werken op basis van goed vertrouwen. Wij lenen de apparatuur alleen aan jou uit. Je mag ze dus niet (tegen vergoeding) uitlenen of afstaan aan anderen.

Je gaat zorgvuldig om met onze apparatuur

Wij vertrouwen erop dat je zorgvuldig omgaat met de apparatuur die je van ons in bruikleen hebt. Dit betekent dat je ze alleen gebruikt voor het doel waarvoor wij ze je in bruikleen hebben gegeven. Je mag de constructie van de apparatuur niet wijzigen of iets doen waardoor de apparatuur beschadigd kan raken.


Samen zorgen we voor onderhoud

De apparatuur heeft onderhoud nodig. Wij zorgen ervoor dat ze periodiek onderhouden worden. Als je ze langer in gebruik hebt, kan het nodig zijn dat we een afspraak maken om de apparatuur om te wisselen.


Storingen of problemen lossen we op

Als er problemen zijn met de apparatuur, denk aan een storing, dan lossen we dat samen op. Bel of mail ons. We helpen je graag verder.


Wij ontvangen de apparatuur weer retour

Als de infuustherapie eindigt, horen we dat graag direct. Bel of mail ons hierover. We maken meteen een retourafspraak met je om de apparatuur in goede staat terug te krijgen. Met de afspraakbevestiging ontvang je van ons ook een korte retourinstructie.