• 1 loket
  • alle TPV
  • ZIS-recept = handtekening
  • partner van Amsterdam UMC
  • expertisecentrum voor TPV thuis

Jouw collega's voor TPV-therapie thuis

Kan jouw patiënt met TPV-therapie naar huis? Vraag voor 17.30 uur aan en jouw patiënt kan de volgende dag na 12.00 uur starten.

Direct aanvragenInfuustherapie thuis via APPO

Daarom kiezen voedingsteams APPO voor TPV-therapie thuis

Compleet aanvragen

Jouw TPV-aanvraag is binnen 5 minuten gepiept. Ook als je het maar één keer per jaar doet.

Efficiënt proces

Het ZIS-recept is bijvoorbeeld voldoende voor de digitale handtekening. Dat scheelt een hoop tijd bij de aanvraag.

Alles onder 1 dak

Wij zijn de enige partij die TPV en/of vocht met pomp en infuusmaterialen allemaal zelf voor jou regelt. We besteden niets uit.

Ervaren vraagbaak

Tirzah Tas, onze verpleegkundig specialist met 20+ jaar ervaring met TPV is er voor al jouw (productinhoudelijke) vragen.

Alle TPV

Je hebt bij ons keuze uit alle soorten TPV, want we werken samen met alle TPV-fabrikanten.

Ook voor Amsterdam UMC

Alle 200 patiënten van het Amsterdam UMC rekenen op ons voor hun TPV thuis. Niet voor niets zijn wij als dé TPV-partner gekozen.

Ook Amsterdam UMC, Antoni van Leeuwenhoek en Noordwest Ziekenhuis vertrouwen op Appo voor TPV-therapie thuis

Goed om te weten

Wij houden van korte lijntjes. Bij ons krijg je direct een in TPV gespecialiseerde apotheker(assistent) of verpleegkundige aan de lijn.

Jouw kostbare tijd gaat naar je patiënt

Jouw kostbare tijd gaat naar je patiënt

De overstapservice voor je bestaande TPV-patiënten

Wil je ook je bestaande TVP-patiënten overzetten naar ons? Het hoeft niet, maar het kan wel. En ook nog eens heel makkelijk. Wij hebben aan alles al gedacht, dus jij hoeft bijna niets te doen.

Communicatieplan
Communicatieplan

Dit plan bedenken we met jullie samen, waarbij wij natuurlijk onze ervaring met overstappen meenemen. De gezamenlijke aanpak gieten wij in een concreet plan.

Huidige leverancier informeren
Huidige leverancier informeren

We leveren een voorbeeldbrief waarmee jullie de huidige leverancier kunnen informeren dat Appo de TPV-patiënten thuis overneemt en wat de stappen in het overnameproces gaan zijn.

Patiënten informeren
Patiënten informeren

Wij leveren een voorbeeldbrief waarmee jullie patiënten kunnen informeren over de keuze voor Appo als nieuwe leverancier, inclusief de voordelen die het hen oplevert.

Toestemming gegevensoverdracht
Toestemming gegevensoverdracht

In dezelfde brief vragen we ze de verklaring geen bezwaar voor overdracht persoonsgegevens in te vullen en naar jullie terug te sturen.

Patiëntgegevens delen
Patiëntgegevens delen

Na de 6 weken bezwaarperiode sturen jullie ons de patiëntgegevens en per patiënt het voorschrift voor TPV, additieven en NaCl. Dit kan gewoon op jullie eigen manier.

Patiëntgegevens verwerken
Patiëntgegevens verwerken

De ontvangen data verwerken we om ze in te kunnen laden in onze systemen en accounts voor Mijn Appo voor patiënten aan te maken.

Introductie APPO
Introductie APPO

Direct na de 6 weken bezwaarperiode introduceren wij onszelf per brief aan de patiënten en vertellen we ze wat ze, met name in de komende periode, van ons kunnen verwachten.

Nieuwsbrief belanghebbenden
Nieuwsbrief belanghebbenden

Patiënten en andere belanghebbenden, zoals technische thuiszorg teams, ontvangen een nieuwsbrief met alle informatie over de overstap. Hierin leggen we alles rustig uit.

Telefonische intake
Telefonische intake

Tijdens de telefonische intake nemen we de voorkeuren over de leveringen, infuuspomp(en), -materialen door met patiënten en/of thuiszorg. En beantwoorden we eventuele vragen.

Infuuspomp omruilen
Infuuspomp omruilen

Patiënten ontvangen op het afgesproken moment hun nieuwe infuuspomp, infuusmaterialen en accessoires van ons. In overleg met jullie en de oude leverancier nemen we zo nodig ook meteen de oude materialen mee.

Persoonlijke bestelinformatie
Persoonlijke bestelinformatie

Patiënten en/of thuiszorg ontvangen van ons informatie over het bestellen van de infuusmaterialen en een overzicht van ons assortiment. Ook sturen we het persoonlijk leveringsschema van de TPV mee.

Toegang Mijn Appo
Toegang Mijn Appo

Patiënten ontvangen van ons hun inloggegevens voor Mijn Appo, het portaal waar ze echt makkelijk hun TPv-therapie regelen. Natuurlijk inclusief een praktische handleiding.

Check-in door verpleegkundige
Check-in door verpleegkundige

Twee weken na de overstap belt een van onze verpleegkundigen de patiënten om te horen hoe het gaat. Vaak ontdekken we praktische dingen in de thuissituatie die wat beter zouden kunnen. Dat maken we graag meteen voor ze in orde.

Regelmatige updates
Regelmatige updates

Alle patiënten ontvangen regelmatige updates van ons over productontwikkelingen, handige tips voor meer bestelgemak of meer comfort tijdens de therapie thuis.

Altijd bereikbaar
Altijd bereikbaar

Patiënten kunnen ons 24/7 goed bereiken. Ze kunnen ons apothekersteam en ons verpleegkundig team bellen, mailen of met ze chatten. Wij zijn er voor ze.

Veelgestelde vragen

Van voedingsteams over TPV-therapie thuis

Van voedingsteams over TPV-therapie thuis

Wij leveren waar je wilt in Nederland. Dat kan het huisadres van je patiënt zijn, een instelling of een heel ander adres. De locatie voor de vervolgleveringen stemmen we af met de patiënt.

Ja zeker. We besteden helemaal niets uit. In onze 350 m2 bereidingsfaciliteit werken we volgens GMP. Groot voordeel voor jou: bij ons schakel je direct met de verantwoordelijke apotheker of een in TPV-therapie gespecialiseerde apothekersassistent. Dus geen onhandige klantenservice en lange wachttijden.

Meer weten over onze apotheek? De cijfers spreken voor zich

Als je nog geen afspraken met ons hebt gemaakt en snel TPV nodig hebt, kun je aanvragen via dit aanvraagformulier. Vraag je vaker bij ons aan, dan maken we graag een account voor je (en je collega's) aan op Mijn Appo. Via dit portaal is TPV aanvragen binnen 5 minuten gepiept, ook al is het de eerste keer dat je via die weg aanvraagt.

We gaan direct met je aanvraag aan de slag. Zijn er bijzonderheden? Dat hoor je meteen van ons.

Bel onze apotheker even om te overleggen. Via de intercollegiale lijn krijg je hem zo te spreken.

Naar contactgegevens

Sinds 1 januari 2021 maakt TPV onderdeel uit van het ziekenhuisbudget. Ziekenhuizen maken zelf afspraken over de hoogte van de OZP-tarieven en moeten wekelijks de kosten voor TPV bij de zorgverzekeraars declareren.

Wij maken vooraf duidelijke afspraken met je over het dagtarief. Op onze facturen (en in Mijn Appo) zie je precies welke prestaties het ziekenhuis kan declareren. Inclusief de te declareren OZP's.

Onze accountmanager vertelt je graag meer over de financiering van TPV en hoe Appo als enige in Nederland een makkelijke oplossing biedt.

Contact met je accountmanager

Dat zijn er veel :) Kijk maar eens op deze pagina en klik op de rol van jouw collega. Zo ontdek je hoe Appo ook slim, snel en beter is voor jouw collega's.

Ga voor slim, snel en beter

Kies Appo als jouw collega's voor TPV-therapie thuis. We zijn er voor je. Ook als je nog niet helemaal zeker weet of je wilt overstappen. Of kunt overstappen. We gaan graag met in gesprek en ontdekken samen de mogelijkheden.

Contact met je accountmanagerDirect aanvragen