• 1 loket
  • tot 17.30 uur aanvragen, morgen voor 12.00 uur geleverd
  • voor alle zorgverzekeraars
  • 36.000 bereidingen per jaar
  • volgens GMP

Jouw collega's voor infuustherapie thuis

Welkom bij echt de enige partij die infuusmedicatie, TPV en/of vocht met eventuele pomp en infuusmaterialen allemaal zelf voor jou regelt. We besteden niets uit. Dat is slim, snel en beter. Voor jou en jouw patiënt.

Direct aanvragenTPV thuis via APPO

Daarom kiezen polithekers APPO voor infuustherapie thuis

Complete controle

Jij blijft ons eerste contact. Wij zorgen dat je volledig op de hoogte blijft en werken nooit om je heen.

Sneller ontslag

Op werkdagen voor 17.30 uur aangevraagd, betekent de volgende dag nog voor 12.00 uur geleverd. Bij spoed binnen 4 uur (m.u.v. Waddeneilanden).

Gratis infuusmaterialen

Je krijgt ook gratis infuusmaterialen bij toediening via elastomeer, zwaartekracht of spuit. Voor kinderen hebben we een speciaal assortiment.

Makkelijk contact

We hebben elke dag tussen 8.00 en 22.00 uur een gespecialiseerde apothekersassistent voor je paraat. Dus zonder wachten overleg.

Volledige vrijheid

Kies zelf welke infuuszorg je aan ons uitbesteedt. Alles, af en toe of alleen buiten postcodegebied: wij zijn er voor je.

Onkostenvergoeding

Je kiest ons niet vanwege het geld, maar het maakt het wel nog aantrekkelijker. Onze accountmanager vertelt je graag meer.

Ook Amsterdam UMC, Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis en Amphia ziekenhuis vertrouwen op Appo voor infuustherapie thuis

Goed om te weten

Wij bereiden meer dan Benzylpenicilline, Flucloxacilline, Furosemide of Ceftriaxon alleen. Er is vaak meer thuis mogelijk dan je misschien denkt.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Veelgestelde vragen

Van polithekers over infuustherapie thuis

Van polithekers over infuustherapie thuis

Ja zeker. We besteden helemaal niets uit. In onze 350 m2 bereidingsfaciliteit werken we volgens GMP-Z richtlijnen. Groot voordeel voor jou: bij ons schakel je direct met de verantwoordelijke apotheker of een in infuustherapie gespecialiseerde apothekersassistent. Dus geen onhandige klantenservice en lange wachttijden.

Meer weten over onze apotheek? De cijfers spreken voor zich

Ja, we hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Zowel voor de infuusmedicatie als voor de infuuspomp en -materialen.

Dat zijn er veel :) Kijk maar eens op deze pagina en klik op de rol van jouw collega. Zo ontdek je hoe Appo ook slim, snel en beter is voor jouw collega's.

Wij zijn er voor alle extramurale infuusmedicatie. Download het overzicht veelgevraagde infuusmedicatie. Staat de gewenste medicatie er niet bij? Bel of mail ons. Grote kans dat wij het wel kunnen bereiden en leveren.

Naar downloads

Ga voor slim, snel en beter

Kies Appo als jouw collega's voor infuustherapie thuis. We zijn er voor je. Als je ons belt, krijg je via de intercollegiale lijn altijd direct - dus zonder wachten - een in infuustherapie gespecialiseerde apothekersassistent aan de telefoon. Onze apothekersassistenten zijn dagelijks (dus ook in het weekend) tussen 8.00 en 22.00 uur bereikbaar en natuurlijk 24/7 bereikbaar voor spoed.

Direct aanvragenContact met je accountmanager