• 24/7 bereikbaar voor spoed
  • alles in 1 zending
  • geen wachttijd aan telefoon
  • voor alle zorgverzekeraars
  • expertisecentrum voor infuustherapie thuis

Jouw collega's voor infuustherapie thuis

Vertrouw op onze doorgewinterde verpleegkundigen als vraagbaak. Wij zijn er voor jou. Slim, snel en beter.

Zo werkt hetTPV thuis via APPO

Daarom werken technische thuiszorgteams graag met APPO voor infuustherapie thuis

Alles in één zending

Infuusmedicatie, pomp, infuusmaterialen, alles wordt tegelijk geleverd. Niets is meer kwijt. Jij kunt goed starten.

Gratis infuusmaterialen

Je krijgt altijd gratis infuusmaterialen in het pakket, dus ook bij toediening via elastomeer, zwaartekracht of spuit.

Efficiënt proces

De infuuspomp hoef je bijvoorbeeld niet meer aan te melden en meestal ook niet af te melden.

Ervaren ondersteuning

Vragen? Onze in infuustherapie ervaren verpleegkundigen loodsen je soepel door elke situatie heen en denken graag met je mee.

Makkelijk contact

Je krijgt bij ons direct een in infuustherapie gespecialiseerde apothekersassistent aan de telefoon. Direct, dus zonder wachten.

24/7 bereikbaar

In geval van nood kun je ons op elk moment bereiken. We zijn er altijd voor je.

Ook Avt Rivas, Cordaan, Florence, Omring, Pantein, de Wever en Thebe vertrouwen op Appo voor infuustherapie thuis

Goed om te weten

Wij zijn er voor al jouw vragen. Twijfel je ergens over? Bel ons gewoon

Ons ervaren team is er voor je

Ons ervaren team is er voor je

Veelgestelde vragen

Van technische thuiszorgteams over infuustherapie thuis

Van technische thuiszorgteams over infuustherapie thuis

Wij leveren de Bodyguard 323 Colorvision of de Cadd Solis Vip. Beide infuuspompen ondersteunen de meest voorkomende infuustherapieën thuis. Omdat de Cadd Legacy PCA, Cadd Legacy One en Cadd Legacy Plus niet meer worden geproduceerd, hebben we die pompen niet in ons assortiment.

Even een opfrisser nodig? Kijk onze instructievideo's hoe je de infuuspomp instelt of download de handleiding.

Heb je nog niet eerder gewerkt met de Bodyguard 323 CV of Cadd Solis Vip? Onze verpleegkundigen trainen je graag en kunnen al je vragen over de pompen beantwoorden.

Naar verpleegkundigen

Wij leveren de infuuspomp die het ziekenhuis bij ons aanvraagt. Geef dus vooral bij de aanvrager aan welke infuuspomp jouw voorkeur heeft.

Wil je toch een andere infuuspomp dan die geleverd is? Wij denken natuurlijk met je mee en doen ons best de infuuspomp, in overleg met de aanvrager, om te ruilen.

In het medicatieoverzicht zie je welke medicatiedrager (zak, cassette of elastomeer) mogelijk is per medicament. Dus ook of wij de medicatie in een elastomeerpomp kunnen bereiden en leveren. Wij leveren wat het ziekenhuis bij ons aanvraagt. Je kunt jouw voorkeur bespreken met het ziekenhuis. Of neem contact op met je accountmanager. We helpen je graag om dit samen bespreekbaar te maken in de regio.

Contact met accountmanager

Geeft de pomp een alarm? Of is er iets met een instelling of accu? We zijn er voor je. De meestvoorkomende situaties hebben we vast voor je op een rij gezet. Download 'm hier. Zo kun jij snel verder.

Overleg je liever met onze verpleegkundige? Helemaal goed, daar zijn we voor. Naar contactgegevens

Op het basispakket vind je een QR-code om materialen bij te bestellen. Scan de QR-code en klik op bestellen. Je kunt via het bestelformulier het hele pakket opnieuw en/of eventuele losse of andere materialen bestellen.

Nu meteen bestellen? Selecteer hier het juiste basispakket en klik op bestellen.

We hebben een uitgebreid assortiment infuusmaterialen die je kunt bestellen. Heb je een specifiek artikel nodig voor jouw patiënt wat niet op onze assortimentslijst staat? Bijvoorbeeld omdat jouw patiënt een allergie heeft voor pleisters. We denken graag met je mee. Geef jouw voorkeur door bij de bestelling (het liefst met een artikelnummer erbij) of neem contact op met onze verpleegkundige om de mogelijkheden te bespreken.

Download assortimentslijst infuustherapie thuis

Wij leveren altijd Posiflush mee. Deze kant-en-klare voorgevulde spuit zit standaard in onze basispakketten voor de elektronische infuuspomp en elastomeerpomp. Je kunt Posiflush (via het basispakket) bij ons bij bestellen.

Zeker. Meer cliënten hadden last van zo'n felverlichte kerstboom naast het bed. Daarom hebben we een verduisterende hoes gemaakt die veilig over de pomp kan. Helemaal gratis. Zeg maar dag tegen het licht.

Jouw cliënt of jij kunt de hoes meebestellen met de infuusmaterialen. Gewoon via het opmerkingenveld in het bestelformulier of via een mailtje naar infuustherapie@appo.nl.

Ja, we hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Zowel voor de infuusmedicatie als voor de infuuspomp en -materialen.

Dat zijn er veel :) Kijk maar eens op deze pagina en klik op de rol van jouw opdrachtgever. Zo ontdek je hoe Appo ook slim, snel en beter is voor de professionals in het ziekenhuis.

Neem contact op met je accountmanager. We kijken graag naar de mogelijkheden voor nieuwe samenwerkingen.

Onze accountmanagers

Ga voor slim, snel en beter

Kies Appo als jouw collega's voor infuustherapie thuis. We zijn er voor je. Als je ons belt, krijg je via de intercollegiale lijn altijd direct - dus zonder wachten - een in infuustherapie gespecialiseerde apothekersassistent aan de telefoon. Onze apothekersassistenten zijn dagelijks (dus ook in het weekend) tussen 8.00 en 22.00 uur bereikbaar en natuurlijk 24/7 bereikbaar voor spoed.

Zo werkt hetContact met je accountmanager