• tot 17.30 uur aanvragen, morgen voor 12.00 uur geleverd
  • alles in 1 zending
  • met alle technische thuiszorg
  • voor alle zorgverzekeraars
  • expertisecentrum voor infuustherapie thuis

Jouw collega's voor infuustherapie thuis

Welkom bij echt de enige partij waarmee je snel schakelt om infuusmedicatie, TPV en/of vocht met eventuele pomp en infuusmaterialen voor thuis te regelen. We besteden namelijk niets uit. Dat is slim, snel en beter. Voor jou en jouw patiënt.

Direct aanvragenTPV thuis via APPO

Daarom kiezen transferverpleegkundigen APPO voor infuustherapie thuis

Snel aanvragen

Vraag in één keer infuusmedicatie met of zonder infuuspomp en infuusmaterialen aan. Via ons handige portaal of een formulier. Altijd snel en compleet.

Sneller ontslag

Op werkdagen voor 17.30 uur aangevraagd, betekent de volgende dag (ook op zaterdag) nog voor 12.00 uur geleverd. Bij spoed binnen 4 uur (m.u.v. Waddeneilanden). Levering op maandag is ook mogelijk.

Alles in één zending

Infuusmedicatie, pomp, infuusmaterialen, alles wordt tegelijk geleverd. Niets is meer kwijt. Jouw patiënt kan op tijd beginnen met de infuustherapie thuis.

Ook losse pompen

Infuuspomp thuis nodig zonder medicatie? Ook dat regelen we graag voor je. Natuurlijk met alle hulpmiddelen erbij. Zo heb je alles onder één dak.

Infuuspompen op depot

Ben je geholpen met infuuspompen op depot en opstartpakketten van APPO in het ziekenhuis? Handig als het ziekenhuis de infuusmedicatie zelf levert en je de therapie dezelfde dag al wil opstarten. Het infuuspompdepot wordt de volgende dag weer aangevuld. Met Appo grijp je nooit mis.

Makkelijk contact

Via de intercollegiale lijn krijg je direct een in infuustherapie gespecialiseerde apothekersassistent aan de telefoon. Direct, dus zonder wachten.

Ook Amsterdam UMC, Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis en Amphia ziekenhuis vertrouwen op Appo voor infuustherapie thuis

Goed om te weten

Wij zijn er voor al jouw vragen. Twijfel je ergens over? Bel ons gewoon

Ons ervaren team is er voor je

Ons ervaren team is er voor je

Veelgestelde vragen

Van transfer-verpleegkundigen over infuustherapie thuis

Van transfer-verpleegkundigen over infuustherapie thuis

Zeker. Wij werken samen met alle technische thuiszorgteams in Nederland.

Wij zijn de enige partij die infuustherapie thuis dedicated doet. We besteden helemaal niets uit. Groot voordeel voor jou: bij ons schakel je direct met een in infuustherapie gespecialiseerde apothekersassistent of de verantwoordelijke apotheker. Dus geen onhandige klantenservice en lange wachttijden.

Je kunt ons gerust jouw collega's voor infuustherapie thuis noemen. Wij zijn er voor je.

Ja, we hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Zowel voor de infuusmedicatie als voor de infuuspomp en -materialen.

Wij zijn er voor alle extramurale infuusmedicatie. Download het overzicht veelgeleverde infuusmedicatie. Staat de gewenste medicatie er niet bij? Bel of mail ons. Grote kans dat wij het wel kunnen bereiden en leveren.

Dat zijn er veel :) Kijk maar eens op deze pagina en klik op de rol van jouw collega. Zo ontdek je hoe Appo ook slim, snel en beter is voor jouw collega's.

Ga voor slim, snel en beter

Kies Appo als jouw collega's voor infuustherapie thuis. We zijn er voor je. Als je ons belt, krijg je via de intercollegiale lijn altijd direct - dus zonder wachten - een in infuustherapie gespecialiseerde apothekersassistent aan de telefoon. Onze apothekersassistenten zijn dagelijks (dus ook in het weekend) tussen 8.00 en 22.00 uur bereikbaar en natuurlijk 24/7 bereikbaar voor spoed.

Direct aanvragenContact met je accountmanager