Laat ons ook je overige medicijnen leveren

Krijg je infuusmedicatie, TPV en/of vocht via Appo? Laat ons ook je overige medicijnen slim, snel en beter voor je regelen. Nu ook nog eens met gratis vitamine D.

Jouw medicijnen makkelijk meegeleverd

Wij leveren alle medicijnen, want we zijn een openbare apotheek, net zoals de apotheek bij jou om de hoek. Je krijgt van ons dus dezelfde medicijnen die je altijd kreeg. Maar dan thuisbezorgd met je infuusmedicatie of TPV. Dat scheelt jou een tripje naar de lokale apotheek.

Nu met gratis vitamine D in 2023

Vitamine D supplementen zitten vanaf 2023 niet meer in het basispakket van de zorgverzekering. Je krijgt deze middelen dus niet meer vergoed. Laat ons nu je overige medicijnen leveren en je krijgt je vitamine D op recept gratis erbij in 2023. Bel of mail ons om het meteen te regelen.

Dit kun je van ons verwachten

Bij receptplichtige medicijnen controleren wij, net als de apotheek bij jou om de hoek, of het middel veilig is voor je. Gaat het middel samen met je aandoening en met je andere medicijnen? Je krijgt van ons betrouwbare en praktische informatie over gebruik van het medicijn, hoe snel het effect heeft en over de bijwerkingen die je kunt verwachten. Heb je nog vragen? Bel, mail of chat met ons. Wij zijn er voor jou.

Ga voor slim, snel en beter voor jou

Probeer onze service eens. Helemaal vrijblijvend: je zit nergens aan vast en het kost je niets.

Nu aanmeldenEerst contact