PICC-lijn cover bestellen

Wij weten dat infuustherapie thuis soms uitdagingen kent. Zoals het hebben van een PICC-lijn. Dus bieden we je graag net dat beetje comfort.

Bescherming voor jouw huid en de PICC-lijn

De PICC-lijn Care cover© is ontworpen door Wear to Care samen met artsen, verpleegkundigen én ervaringsdeskundigen. Het doel van de cover is om de PICC-lijn, maar óók jouw huid te beschermen. Hierdoor heb je naast de fixatiepleister en transparante afdekpleister verder geen extra pleisters nodig om het lumen op je huid vast te plakken. Jouw PICC-lijn blijft veilig opgeborgen en schoon. Dit maakt het hebben van een PICC-lijn net wat prettiger. Gemak voor jou, daar gaan wij voor.

Zo bestel je de PICC-lijn cover

Welke maat wil je bestellen?

Duurt jouw infuustherapie via PICC langer dan 2 weken? Dan krijg je één PICC-lijn Care cover© gratis aangeboden door Appo.

  1. Om zeker te weten dat de cover goed past, meet je (met hulp van iemand anders) de omvang van je bovenarm. Hiervoor hebben wij een meetlint meegeleverd. Meet de omvang van je bovenarm ter hoogte van de insteekopening van de PICC-lijn. Laat je arm vrij langs het lichaam hangen. Kijk vervolgens in de maattabel hieronder welke maat je nodig hebt. Mocht je twijfelen tussen twee maten, kies dan de kleinste maat.

  2. Weet je de maat? Klik op de button ‘online bestelformulier’ voor jouw gratis exemplaar en vul je gegevens in.

  3. Je ontvangt jouw PICC-lijn cover bij de eerstvolgende levering.

Online bestelformulier

Wil je een tweede exemplaar bestellen, eventueel in een andere kleur? Dat kan tegen betaling bij Wear to Care.

Zo draag je de PICC-lijn cover

Draaginstructie

Je gebruikt de cover in plaats van een windsel van verband. Net als andere windsels mag de cover niet te strak zitten. De speciale stof is fijn geweven en heel goed ademend, zodat de huid koel en droog blijft. In de ruimte onder het ICE logo kan je op een kaartje jouw belangrijke gegevens bewaren die je graag bij je draagt.
Trek de cover over de arm. Het lumen (slangetje) van de PICC-lijn plaats je door de opening van de stof en vervolgens in de uitsparing van de cover. Zo drukt de PICC-lijn niet direct op de huid onder de stof. De bovenkant van de cover sla je terug over de opening.

Is jouw lijn laag op je bovenarm geplaatst? Bekijk hoe je de PICC-lijn Care cover© dan kunt dragen.

Cadeautje van Appo

Wij hopen je hiermee wat comfort te bieden, zodat je kunt gaan wandelen in de natuur of fietsen. Doen waar jij zin in hebt.

Hoe organiseren we dit samen?

Ook voor cadeautjes gelden spelregels

Start therapie
Start therapie

Wij weten wanneer je therapie start omdat wij jouw leverende apotheek zijn. Of de infuusmedicatie via een PICC-lijn wordt toegediend, is dus ook bij ons bekend.

Therapieduur > 2 weken
Therapieduur > 2 weken

Duurt jouw infuustherapie langer dan 2 weken? Dan neemt onze verpleegkundige contact met je op om te vragen of je interesse hebt in een gratis PICC-lijn cover.

Meten en bestellen
Meten en bestellen

Interesse? Bij je basispakket zit de flyer met QR-code naar het bestelformulier en een meetlint voor de juiste maat. Je kunt ook via de button hierboven bestellen.

Jouw PICC-lijn cover
Jouw PICC-lijn cover

Jouw bestelde PICC-lijn cover sturen we mee met de eerstvolgende levering.

Ben je er blij mee? Laat het ons weten!

Donatie aan Kanjerketting

Elke kraal vertelt een verhaal

10% van de opbrengst van de Wear to Care PICC-lijn Care covers doneren we aan het goede doel Kanjerketting. De Kanjerketting is er voor kinderen met kanker. De Kanjerkralen zijn een lichtpuntje tijdens de zware behandeling en kinderen kijken uit naar de kleurige kralen. Door de Kanjerketting begrijpen ze beter wat er met hen gebeurt en krijgen ze grip op hun situatie. De ketting vertelt hun unieke verhaal.