Een infuuspomp afmelden

  Heeft jouw patiënt een of meer infuuspompen van Appo in bruikleen? Als de therapie is beëindigd, moet de infuuspomp direct afgemeld worden. Dan maken we daarna een afspraak om de infuuspomp(en) op te halen.

  Zo meld je de infuuspomp af

  Meld de infuuspomp af via het afmeldformulier of via Siilo (scan de QR-code hiernaast). Je kunt ook mailen naar infuustherapie@appo.nl of bellen met 085 902 38 80. Geef de naam en geboortedatum van de patiënt door en het telefoonnummer van de persoon met wie wij de ophaalafspraak kunnen maken.

  Naar afmeldformulier

  Zo retourneer je de infuuspomp

  Spreek met jouw patiënt of de naasten af wie de infuuspomp(en) aan ons terugstuurt. Wij bellen die persoon om een afhaalafspraak te maken. De infuuspomp kan teruggestuurd worden in de originele verzenddoos. Daarin zitten alle benodigdheden.

  Lees de volledige retourinstructie

  Belangrijk om te weten

  Is de pomp gebruikt voor chemotherapie of kan er sprake zijn van MRSA? Meld dit direct aan ons. Gebruik dan de rode retourzak in plaats van de blauwe.

  Zo blijven we allemaal veilig

  Zo blijven we allemaal veilig

  Direct infuuspomp afmelden

  Heb je vragen over het terugsturen van de infuuspomp? Bel 085 902 38 80 of mail naar infuustherapie@appo.nl. Wij zijn er voor jou.

  Afmelden via SiiloAfmelden via formulier