• 24/7 bereikbaar voor spoed
  • alles in 1 zending
  • geen wachttijd aan telefoon
  • voor alle zorgverzekeraars
  • expertisecentrum voor infuustherapie thuis

Een infuuspomp afmelden

Heeft jouw patiënt een of meer infuuspompen van Appo in bruikleen? Als de therapie is beëindigd, moet de infuuspomp direct afgemeld worden. Dan maken we daarna een afspraak om de infuuspomp(en) op te halen.

Zo meld je de infuuspomp af

Meld de infuuspomp af via het afmeldformulier of via Siilo (scan de QR-code hiernaast). Je kunt ook mailen naar infuustherapie@appo.nl of bellen met 085 902 38 80. Geef de naam en geboortedatum van de patiënt door en het telefoonnummer van de persoon met wie wij de ophaalafspraak kunnen maken.

Naar afmeldformulier

Zo retourneer je de infuuspomp

Spreek met jouw patiënt of de naasten af wie de infuuspomp(en) aan ons terugstuurt. Wij bellen die persoon om een afhaalafspraak te maken. De infuuspomp kan teruggestuurd worden in de originele verzenddoos. Daarin zitten alle benodigdheden.

Lees de volledige retourinstructie

Belangrijk om te weten

Is de pomp gebruikt voor chemotherapie of kan er sprake zijn van MRSA? Meld dit direct aan ons. Gebruik dan de rode retourzak in plaats van de blauwe.

Zo blijven we allemaal veilig

Zo blijven we allemaal veilig

Direct infuuspomp afmelden

Heb je vragen over het terugsturen van de infuuspomp? Bel 085 902 38 80 of mail naar infuustherapie@appo.nl. Wij zijn er voor jou.

Afmelden via SiiloAfmelden via formulier