Infuustherapie thuis met een elektronische pomp

  Een kleine, compacte en vooral veilige infuuspomp voor thuis. Het patiëntvriendelijke alternatief voor infuustherapie in het ziekenhuis.

  Nu aanvragen

  Meer vrijheid om te leven

  In tegenstelling tot de infuuspompen in het ziekenhuis zijn onze infuuspompen voor thuis klein en compact. Je patiënt kan er zelfs mee naar buiten. Bijvoorbeeld naar kantoor, boodschappen doen of langs de zijlijn de (klein)kinderen toejuichen.

  Onze elektronische infuuspompen voor thuis

  Bodyguard 323 CV

  Bodyguard 323 CV

  - voor continue en intermitterende toedieningen en giften - met PCA-modus en stappenprogramma - inloopsnelheid minimaal 0,1 ml/uur en maximaal 500 ml/uur - voor toediening subcutaan en perifeer en via CVC, PAC en PICC - weegt 398 gram - verwisselbare accu en netstroom - medicatie in infuuszak

  Cadd Solis Vip

  Cadd Solis Vip

  - voor continue en intermitterende toedieningen en giften - met PCA-modus en stappenprogramma - inloopsnelheid minimaal 0,1 ml/uur en maximaal 500 ml/uur - voor toediening subcutaan, perifeer, epiduraal en spinaal en via CVC, PAC en PICC - weegt 595 gram - verwisselbare batterijen en accu en netstroom - medicatie in infuuszak of cassette

  Beide infuuspompen worden veel gebruikt voor benzylpenicilline, ceftriaxon en flucloxacilline, maar er is meer mogelijk

  Ontdek wat kan in het medicatieoverzicht

  Ontdek wat kan in het medicatieoverzicht
  Verpleegkundigen

  Zo werken de infuuspompen

  Onze elektronische infuuspompen voor thuis zijn makkelijk te bedienen en veilig in gebruik. Hoewel de meeste technische thuiszorgen bekend zijn met deze infuuspompen, hebben we handige instructievideo's gemaakt als opfrisser. Onze verpleegkundigen zijn productspecialisten en trainen thuiszorgen die nog niet eerder met onze infuuspompen hebben gewerkt. Zij zijn er ook voor alle praktische vragen over de infuuspompen, infuusmaterialen en de therapie thuis.

  Naar instructiematerialen

  Compleet veilig

  Onze infuuspompen zijn veilig voor gebruik thuis. De pompen alarmeren direct bij alle noodzakelijke situaties. Bijvoorbeeld als de batterij of accu leeg is, het reservoir leeg is, maar natuurlijk ook als er lucht in de lijn zit of de weerstand te hoog is. In geval van nood zijn wij 24/7 bereikbaar om vragen over de infuuspompen te beantwoorden en alarmen te helpen oplossen.

  Veelvoorkomende alarmen mét oplossingen

  Veelgestelde vragen

  Over infuustherapie thuis met een elektronische pomp

  Over infuustherapie thuis met een elektronische pomp

  Ja, als wij een infuuspomp leveren, leveren wij daarbij ook een basispakket met alle benodigde infuusmaterialen. Altijd in één zending zodat jouw patiënt goed kan starten. Bijbestellen is heel makkelijk.

  Zo werkt het voor de technische thuiszorg

  Ja zeker. Wij zien de elastomeerpomp als het patiëntvriendelijke alternatief voor de elektronische infuuspomp thuis. Goed om te weten dat wij bij de elastomeerpomp ook gratis een basispakket met infuusmaterialen leveren en dat jouw patiënt (of de thuiszorg) makkelijk materialen kan nabestellen. Waarom benadrukken we dit? Omdat apotheken meestal alleen de elastomeerpomp leveren en de thuiszorg zelf ergens de materialen moet regelen. Bij ons is alles compleet.

  Lees meer over infuustherapie thuis met een elastomeerpomp

  Ja zeker. Het is ook mogelijk om via deze ambulante infuuspompen intraveneuze medicatie aan kinderen toe te dienen.

  Lees meer over infuustherapie thuis voor kinderen

  Voor jouw gemak hebben we instructievideo's gemaakt waarin we de belangrijkste handelingen kort uitleggen. Je vindt ze op de instructiepagina.

  Meer informatie nodig? Download de volledige handleidingen van de Bodyguard 323 Colorvision en Cadd Solid Vip of neem contact op met ons verpleegkundig team voor een helder antwoord op jouw concrete vragen.

  Bij ons aanvragen is makkelijk. Regel het hier. Wil je weten hoe het proces in een ziekenhuis verloopt? Of het proces optimaliseren? Neem contact op met een van onze accountmanagers. Zij zijn er voor jou.

  Naar accountmanagers

  Jouw collega's voor infuustherapie thuis

  Overweeg je om een patiënt met infuustherapie thuis verder te behandelen? Wij zijn er voor je. Slim, snel en beter voor jou. Ontdek de voordelen van infuustherapie thuis via Appo of neem contact op met een van onze accountmanagers. We denken graag met je mee over wat er thuis mogelijk is.

  Infuustherapie thuis via APPONaar accountmanagers