• snel ontslag
  • voor alle TPV
  • expertisecentrum voor TPV-therapie thuis
  • ervaren vraagbaak
  • ook voor Amsterdam UMC

Jouw collega's voor TPV-therapie thuis

Kan jouw patiënt met TPV-therapie naar huis? Vraag voor 17.30 uur aan en jouw patiënt kan de volgende dag na 12.00 uur starten.

Direct aanvragenInfuustherapie thuis via APPO

Daarom kiezen specialisten APPO voor TPV-therapie thuis

Sneller ontslag

Op werkdagen voor 17.30 uur aangevraagd, betekent de volgende dag nog voor 12.00 uur geleverd.

Efficiënt proces

Het ZIS-recept is bijvoorbeeld voldoende voor de digitale handtekening. Dat scheelt een hoop tijd bij de aanvraag.

Alles onder 1 dak

Wij zijn de enige partij die TPV en/of vocht met pomp en infuusmaterialen allemaal zelf voor jou regelt. We besteden niets uit.

Ervaren vraagbaak

Tirzah Tas, onze verpleegkundig specialist met 20+ jaar ervaring met TPV is er voor al jouw vragen.

Alle TPV

Je hebt bij ons keuze uit alle soorten TPV, want we werken samen met alle TPV-fabrikanten.

Ook voor Amsterdam UMC

Alle 200 patiënten van het Amsterdam UMC rekenen op ons voor hun TPV thuis. Niet voor niets zijn wij als dé TPV-partner gekozen.

Ook Amsterdam UMC, Antoni van Leeuwenhoek en Noordwest Ziekenhuis vertrouwen op Appo voor TPV-therapie thuis

Goed om te weten

Wij houden van korte lijntjes. Bij ons krijg je direct een in TPV gespecialiseerde apotheker(assistent) of verpleegkundige aan de lijn.

Jouw kostbare tijd gaat naar je patiënt

Jouw kostbare tijd gaat naar je patiënt

Veelgestelde vragen

Van specialisten over TPV-therapie thuis

Van specialisten over TPV-therapie thuis

Wij leveren waar je wilt in Nederland. Dat kan het huisadres van je patiënt zijn, een instelling of een heel ander adres. De locatie voor de vervolgleveringen stemmen we af met de patiënt.

Ja zeker. We besteden helemaal niets uit. In onze 350 m2 bereidingsfaciliteit werken we volgens GMP. Groot voordeel voor jou: bij ons schakel je direct met de verantwoordelijke apotheker of een in TPV-therapie gespecialiseerde apothekersassistent. Dus geen onhandige klantenservice en lange wachttijden.

Meer weten over onze apotheek? De cijfers spreken voor zich

Als je nog geen afspraken met ons hebt gemaakt en snel TPV nodig hebt, kun je aanvragen via dit aanvraagformulier. Vraag je vaker bij ons aan, dan maken we graag een account voor je (en je collega's) aan op Mijn Appo. Via dit portaal is TPV aanvragen binnen 5 minuten gepiept, ook al is het de eerste keer dat je via die weg aanvraagt.

We gaan direct met je aanvraag aan de slag. Zijn er bijzonderheden? Dat hoor je meteen van ons.

Ja zeker. We hebben een - inmiddels beproefd - plan van aanpak op de plank liggen om de zorg voor TPV-patiënten over te nemen. Zowel met kleine als grote aantallen hebben we voldoende ervaring om dit soepel en vooral veilig te laten verlopen. Met minimale inspanning voor jou en je collega's. Je accountmanager vertelt je hier graag meer over.

Neem contact met ons op

Dat zijn er veel :) Kijk maar eens op deze pagina en klik op de rol van jouw collega. Zo ontdek je hoe Appo ook slim, snel en beter is voor jouw collega's.

Ga voor slim, snel en beter

Kies Appo als jouw collega's voor TPV-therapie thuis. We zijn er voor je. Als je ons belt, krijg je via de intercollegiale lijn altijd direct - dus zonder wachten - een in TPV-therapie gespecialiseerde apothekersassistent aan de telefoon. Onze apothekersassistenten zijn dagelijks (dus ook in het weekend) tussen 8.00 en 22.00 uur bereikbaar en natuurlijk 24/7 bereikbaar voor spoed.

Direct aanvragenContact met je accountmanager