• 24/7 bereikbaar voor spoed
  • alles in 1 zending
  • expertisecentrum voor TPV thuis
  • jouw vraagbaak
  • niet wachten

Jouw collega's voor TPV-therapie thuis

Vertrouw op onze doorgewinterde verpleegkundigen als vraagbaak. Wij zijn er voor jou. Slim, snel en beter.

Zo werkt hetInfuustherapie thuis via APPO

Daarom werken technische thuiszorgteams graag met APPO voor TPV-therapie thuis

Alles in één zending

Infuusmedicatie, pomp, infuusmaterialen, alles wordt tegelijk geleverd. Niets is meer kwijt. Jij kunt goed starten.

Goed starten

De dag na de aanvraag leveren we voor 12.00 uur. Jij weet zeker dat je na twaalven goed kunt starten.

Efficiënt proces

De infuuspomp hoef je bijvoorbeeld niet meer aan te melden en meestal ook niet af te melden.

Ervaren ondersteuning

Vragen? Onze in TPV-therapie ervaren verpleegkundigen loodsen je soepel door elke situatie heen en denken graag met je mee.

Makkelijk contact

Je krijgt bij ons direct een in TPV-therapie gespecialiseerde apothekersassistent aan de telefoon. Direct, dus zonder wachten.

Fijner voor je patiënt

We ontwikkelen handige accessoires, zoals een TPV-trolley, om het leven met TPV thuis wat makkelijker te maken.

Ook Amsterdam UMC, Antoni van Leeuwenhoek en Noordwest Ziekenhuis vertrouwen op Appo voor TPV-therapie thuis

Goed om te weten

Wij zijn er voor al jouw vragen. Twijfel je ergens over? Bel ons gewoon

Ons ervaren team is er voor je

Ons ervaren team is er voor je

Veelgestelde vragen

Van technische thuiszorgteams over TPV-therapie thuis

Van technische thuiszorgteams over TPV-therapie thuis

Wij leveren de Bodyguard 323 Colorvision of de Cadd Solis Vip. Beide infuuspompen zijn geschikt voor TPV-therapie (en de meeste andere infuustherapieën) thuis.

Even een opfrisser nodig? Kijk onze instructievideo's hoe je de infuuspomp instelt of download de handleiding.

Heb je nog niet eerder gewerkt met de Bodyguard 323 CV of Cadd Solis Vip? Onze verpleegkundigen trainen je graag en kunnen al je vragen over de pompen beantwoorden.

Naar verpleegkundigen

Wij leveren de infuuspomp die het ziekenhuis bij ons aanvraagt. Geef dus vooral bij de aanvrager aan welke infuuspomp jouw voorkeur heeft.

Wil je toch een andere infuuspomp dan die geleverd is? Wij denken natuurlijk met je mee en doen ons best de infuuspomp, in overleg met de aanvrager, om te ruilen.

Je vindt onze instructievideo's bij het instructiemateriaal. Daarin leggen we je de belangrijkste handelingen kort uit.

Wil je graag meer informatie? Bij downloads vind je de volledige handleidingen. Maar je hoeft natuurlijk niet alles alleen uit te zoeken. Wij zijn er voor je. Ons verpleegkundig team is gespecialiseerd in TPV-therapie thuis en helpt je ook graag aan alle informatie die jij nodig hebt.

Contact met onze verpleegkundigen

Geeft de pomp een alarm? Of is er iets met een instelling of accu? We zijn er voor je. De meestvoorkomende situaties hebben we vast voor je op een rij gezet. Download 'm hier. Zo kun jij snel verder.

Overleg je liever met onze verpleegkundige? Helemaal goed, daar zijn we voor. Naar contactgegevens

Jouw patiënt heeft een account op Mijn Appo, het portaal waar je echt makkelijk TPV-materialen bestelt. Je kunt die inlog gebruiken om materialen bij te bestellen. Dat is dan binnen 3 minuten gepiept.

Je kunt ook de QR-code op het basispakket scannen om het pakket en eventuele andere materialen opnieuw te bestellen. Of selecteer hier het juiste basispakket en klik op bestellen.

We hebben een uitgebreid assortiment infuusmaterialen die je kunt bestellen. Heb je een specifiek artikel nodig voor jouw patiënt wat niet op onze assortimentslijst staat? Bijvoorbeeld omdat jouw patiënt een allergie heeft voor pleisters. We denken graag met je mee. Geef jouw voorkeur door bij de bestelling (het liefst met een artikelnummer erbij) of neem contact op met onze verpleegkundige om de mogelijkheden te bespreken.

Download assortimentslijst TPV-therapie thuis

Wij leveren altijd Posiflush mee. Deze kant-en-klare voorgevulde spuit zit standaard in onze basispakketten voor TPV-therapie thuis. Je kunt Posiflush (via het basispakket) bij ons bij bestellen.

Zeker. Meer cliënten hadden last van zo'n felverlichte kerstboom naast het bed. Daarom hebben we een verduisterende hoes gemaakt die veilig over de pomp kan. Helemaal gratis. Zeg maar dag tegen het licht.

Jouw cliënt of jij kunt de hoes meebestellen met de infuusmaterialen. Gewoon via het opmerkingenveld in het bestelformulier of via een mailtje naar infuustherapie@appo.nl.

Ons verpleegkundig team is er voor je. Bel, mail of chat gerust met ze. Geen vraag is te gek.

Naar contactgegevens

Dat zijn er veel :) Kijk maar eens op deze pagina en klik op de rol van jouw opdrachtgever. Zo ontdek je hoe Appo ook slim, snel en beter is voor de professionals in het ziekenhuis.

Neem contact op met je accountmanager. We kijken graag naar de mogelijkheden voor nieuwe samenwerkingen.

Onze accountmanagers

Ga voor slim, snel en beter

Kies Appo als jouw collega's voor TPV-therapie thuis. We zijn er voor je. Als je ons belt, krijg je via de intercollegiale lijn altijd direct - dus zonder wachten - een in TPV-therapie gespecialiseerde apothekersassistent aan de telefoon. Onze apothekersassistenten zijn dagelijks (dus ook in het weekend) tussen 8.00 en 22.00 uur bereikbaar en natuurlijk 24/7 bereikbaar voor spoed.

Zo werkt hetContact met je accountmanager