• 24/7 bereikbaar voor spoed
  • alles in 1 zending
  • geen wachttijd aan telefoon
  • voor alle zorgverzekeraars
  • expertisecentrum voor infuustherapie thuis

Verpleegkundige ondersteuning bij infuustherapie thuis

Ons verpleegkundig team is er voor je. Voor al je vragen over de infuuspomp, -materialen en accessoires thuis. Maar ook voor persoonlijke instructie en groepstraining.

Vraagbaak voor patiënten en verpleegkundigen

Is jouw cliënt allergisch voor een pleister? Vind je het onrustig om 's nachts met een elektronische pomp naast je kussen te slapen? Twijfel je over hoe je een Tegaderm-pleister plakt? Wat jouw vraag ook is, bel, mail of chat met ons. We zijn er voor al jouw vragen. Groot of klein. Als ze maar gaan over infuustherapie thuis.

Contact met verpleegkundigen

Instructie voor verpleegkundigen

Niet elke dag krijg je een cliënt met infuustherapie thuis in zorg. Dat begrijpen we. Vandaar dat we een uitgebreid aanbod instructiematerialen hebben. En dit steeds verder uitbreiden. Daarnaast verzorgen we ook trainingen aan verpleegkundigen van de thuiszorg of WLZ-instellingen die patiënten met infuustherapie in zorg krijgen.

Ontdek de trainingen

Trainingen voor patiënten en mantelzorgers

Krijg je TPV-therapie thuis en wil je toch op vakantie kunnen? In onze vakantietraining leer je zelfstandig TPV bereiden, aansluiten en de vaattoegang te verzorgen. Is dat een stap te ver, maar wil je wel minder afhankelijk zijn van de thuiszorg? Dan kan de pomptraining iets voor je zijn.

Naar de trainingen

Nieuw: opstartservice infuustherapie voor al onze patiënten

Gaat je patiënt met infuustherapie naar huis? Onze verpleegkundigen begeleiden en ondersteunen al onze infuuspatiënten. Ze denken praktisch mee over de inrichting van de thuissituatie voor de opslag van infuusmaterialen en de medicatie, TPV en/of vocht. Ze gaan in op de eventuele vaattoegangsproblematiek. Ook nemen ze de infuuspomp en de keuze en het gebruik van infuusmaterialen door. Wie weet wat er allemaal nog beter kan? We denken graag mee om het leven met infuustherapie thuis net een beetje beter te maken.

Meer informatie nodig over infuustherapie thuis?

Onze verpleegkundigen zijn jouw vraagbaak. Geen vraag is te gek. Je mag ons altijd even bellen voor meer informatie. Chatten en mailen kan natuurlijk ook. We zijn er voor je.

Contact met verpleegkundigenOver infuustherapie thuis via APPO