• snel ontslag
  • uitgebreid assortiment infuusmedicatie
  • voor alle zorgverzekeraars
  • 36.000 bereidingen per jaar
  • expertisecentrum voor infuustherapie thuis

Hallo Ommelander ziekenhuis

Jouw patiënt is toch ook het liefste thuis? Ontdek of jouw patiënt thuis verder behandeld kan worden met infuustherapie. En zo ja, hoe je dat snel, efficiënt en veilig regelt.

Meer dan intraveneuze antibiotica thuis

Er is thuis vaak meer mogelijk dan je denkt. Naast intraveneuze antibiotica en TPV worden bijvoorbeeld ook corticosteroïden, diuretica, hormoonremmers en opioïden via een infuus thuis toegediend.

In het uitgebreide medicatieoverzicht zie je precies welke medicatie thuis gegeven wordt en welke dosering, drager en volume mogelijk is per medicament.

Download het uitgebreide medicatieoverzicht

Vraag jouw naar huis-waaier aan

Heb je de 'naar huis-waaier' al gezien? Hierin wordt duidelijk uitgelegd hoe je een patiënt met infuustherapie vanuit het Ommelander ziekenhuis naar huis brengt. Vraag jouw collega’s Mirte van Renselaar (poliklinisch apotheker) of Ramonda Zaagman (transferverpleegkundige) om een eigen exemplaar. Of vraag 'm kosteloos aan bij Annemijn Kozijn, onze accountmanager. Zij zorgt er graag voor dat jij 'm razendsnel ontvangt.

Jouw waaier aanvragen

Jouw accountmanager: Annemijn Kozijn

Hoi, ik ben Annemijn en help jou en jouw collega's in het ziekenhuis graag op weg. Samen met mijn collega's van Appo bieden we jou alle farmaceutische zorg. Slim, snel en beter voor jou en jouw patiënten. Bel me op 06 12 10 68 99 of mail naar annemijn.kozijn@appo.nl.

Jouw collega's voor infuustherapie thuis

Overweeg je om een patiënt met infuustherapie thuis verder te behandelen? Jouw collega's in het Ommelander ziekenhuis werken al met ons samen. We zijn er ook voor jou. En denken bijvoorbeeld graag met je mee over wat er thuis mogelijk is. Zullen we kennismaken?

Voordelen van APPONaar accountmanagers