Welkom bij APPO

Leuk dat wij jouw apotheek mogen zijn. Reken maar dat wij vanaf nu ons best voor jou gaan doen het je makkelijk te maken. Lees hier over onze werkwijze en wat je van ons kunt verwachten.

Zo bestel je jouw medicijn

Voor 16.00 uur besteld, is de volgende werkdag verzonden. Vraag jouw arts de recepten digitaal naar ons te sturen. Kijk op www.appo.nl/contact voor de gegevens die jouw voorschrijver hiervoor nodig heeft. Dan hoef je verder niets te doen.

Heb je het recept meegekregen of heb je nog een herhaling op je recept? Scan ‘m in of maak er een foto van en mail het naar medicatie@appo.nl. Het origineel ontvangen we graag in de apotheek of via APPO, Antwoordnummer 91, 4700 VB Roosendaal (postzegel niet nodig).

Zo leveren wij jouw medicijnen

Als we een medicijn voor het eerst leveren, bellen we je om je medicijnen door te spreken. Dit noemen we een eerste uitgiftegesprek of medicatiebegeleiding. In dit gesprek maken we meteen een bezorgafspraak met je.

Wij leveren jouw medicijnen de volgende dag. Gewoon bij jou thuis of waar je wilt in Nederland. Altijd kosteloos. Vinden jouw arts en onze apotheker dat het spoed heeft? Dan leveren wij de medicijnen binnen 2 uur.

Goed om te weten

Voor jouw veiligheid: geef wijzigingen altijd aan ons door

Alleen dan kunnen wij jouw medicatie goed bewaken

Alleen dan kunnen wij jouw medicatie goed bewaken

Niet thuis blijven voor de bezorger?

Wij bezorgen bij voorkeur via de brievenbus, zodat je er niet voor thuis hoeft te blijven. Geef ons via dit formulier toestemming voor brievenbuslevering.

Past het niet door de brievenbus, dan is het noodzakelijk als je er bent als de pakketbezorger komt. Er moet getekend worden voor ontvangst omdat het om medicijnen gaat. Als we jouw e-mailadres hebben, ontvang je bericht zodat je weet hoe laat je de bezorger met jouw pakket kunt verwachten.

Toestemming brievenbusleveringGeef je e-mailadres door

Laat al jouw medicijnen en die van jouw gezin bezorgen

Wil je dat wij ook jouw bestaande medicijnen bij je thuis bezorgen? Wij maken het je graag makkelijk. Vraag jouw voorschrijver een nieuw (herhaal)recept uit te schrijven en naar ons te sturen. Wij regelen het verder voor je.

We kunnen ook de medicijnen voor jouw gezinsleden leveren. Schrijf ze via het inschrijfformulier. Per gezinslid is een eigen e-mailadres nodig.

Over jouw privacy en veiligheid

Alles wat je ons vertelt is compleet vertrouwelijk. Wij zijn zorgprofessionals en hebben een beroepsgeheim. Om jouw medicatie goed te bewaken moeten we jouw medische gegevens kunnen bekijken. Dat doen wij via het Landelijk Schakelpunt (LSP). Het is van belang dat je ons hiervoor toestemming geeft. Wil je dat niet? Vraag dan voor je eigen veiligheid je andere apotheek een actueel medicatieoverzicht naar ons te mailen of mail zelf een overzicht van medicatie die je (hebt) gebruikt naar medicatie@appo.nl.

Via het LSP maken wij de gegevens die wij van jou hebben ook beschikbaar voor andere zorgverleners die hiervoor jouw toestemming hebben gekregen. Wij dragen medicatiegegevens alleen volgens een strikt protocol over via het LSP. Lees onze privacyverklaring.

Een handige tip

Op reis of opname in het ziekenhuis? Vraag ons om jouw medisch paspoort

Wij houden precies bij welke medicijnen we aan je leveren

Wij houden precies bij welke medicijnen we aan je leveren

Contact met APPO

Bij het overzicht met veelgestelde vragen vind je veel antwoorden over onze dienstverlening. Heb je vragen over je medicijnen? Of behoefte aan een persoonlijk gesprek over jouw geneesmiddelen? Wij zijn er voor je.

Naar onze contactgegevens