Hallo, wij zijn APPO, de apotheek van nu

Dit is ons verhaal

Zo gewoon mogelijk

Wij zijn een landelijk werkende apotheek voor al jouw receptgeneesmiddelen. Maar niet zo maar een. Wij zijn team Appo. Gek op mensen helpen. Wij hebben een doel: mensen met medicatie zo gewoon mogelijk kunnen laten leven. Niet meer wachten, geen omkijken naar de medicatie en altijd direct bereikbaar zijn. Wij gaan voor gemak. Wij zijn de apotheek van nu.

Wij geloven dat het anders kan

Wanneer je afhankelijk bent van medicijnen is het fijn als je iemand kent die jouw situatie begrijpt en snapt dat jij je hierover zo min mogelijk zorgen wil maken. Een betrouwbare deskundige die je alles kan geven wat je nodig hebt op dat moment. Ons team van apothekers en apothekersassistenten staat elke dag voor je klaar. Wij nemen je al het geregel uit handen. Zodat het jou minder tijd en energie kost.

Slimmer, sneller, beter

Al jaren werken we in de zorgmarkt. Al jaren willen we het anders doen dan de rest. Slimmer. Sneller. Beter. Wij weten waar jouw drempels zitten, hoe we die wegnemen en we jou echt kunnen helpen. Systemen en processen zaten ons toen in de weg. Nu niet meer. Nu is er Appo.

Team APPO

Dit zijn wij: een groep professionals met een heldere visie: het verschil maken voor jou. Wij werken als één team aan één doel: mensen met medicatie moeten zo gewoon mogelijk kunnen leven. Deze overtuiging is onze drive.

Neem contact met ons op

Samen met huisartsen en medisch specialisten

Wij werken samen met honderden huisartsen in Nederland. Meer dan vijftig ziekenhuizen rekenen op onze farmaceutische zorg en ruim 15.000 patiënten vertrouwen al op de dienstverlening van Appo. Waarom vertellen we je al deze cijfers? We willen dat ook jij ons vertrouwt. Dat je weet dat je kunt rekenen op onze jarenlange en uitgebreide ervaring. Wij zijn geen nieuwe speler op de markt, maar pakken het wel anders aan.

APPO in het land

APPO Heythuysen, APPO Klazienaveen en APPO Erica zijn vestigingen die lokaal de farmaceutische zorg regelen. En ruim dertig Appo afhaalpunten in het land bedienen. Benieuwd naar de diensten van onze vestigingen?

Lees meer

Klaar voor de apotheek van nu?

Maak het jezelf makkelijk. Schrijf je nu als patiënt in en/of meld je aan als zorgprofessional. Patient: inschrijvenProfessional: aanmelden