• snel ontslag
  • uitgebreid assortiment infuusmedicatie
  • voor alle zorgverzekeraars
  • 36.000 bereidingen per jaar
  • expertisecentrum voor infuustherapie thuis

Hallo, wij zijn APPO

Wij zijn jouw collega's voor infuustherapie thuis. Tenminste, als je dat zelf wilt. Ontdek waarom wij het slim, snel en beter voor jou willen doen.

Slim, snel en beter voor jou

Al jaren werken we in de zorgmarkt. Al jaren willen we het anders doen dan de rest. Slimmer. Sneller. Beter. Wij weten waar jouw drempels zitten, hoe we die wegnemen en we jou echt kunnen helpen. Systemen en processen zaten ons toen in de weg. Nu niet meer. Nu zijn we Appo.

Het begint bij begrip

Natuurlijk wil je direct geholpen worden en meteen het juiste antwoord krijgen. Natuurlijk wil je aan het einde van jouw ronde een aanvraag kunnen doen en moet die aanvraag niet langer duren dan nodig. Natuurlijk wil je er zeker van zijn dat jouw patiënt op tijd thuis kan starten. Dit klinkt allemaal heel logisch. Maar helaas is dit in de praktijk lastig te realiseren. Gelukkig niet voor ons. Onze oplossingen zijn slim, snel en beter voor jou.

Ook beter voor jouw patiënten

Voor mensen met medicatie mag het best een beetje makkelijker. Dat doen we graag. Door er echt voor ze te zijn. Maar ook door snel te leveren, zodat je patiënt de volgende dag al naar huis kan, het simpel maken van het bestellen van infuusmaterialen en innovatieve accessoires ontwikkelen om het dagelijks leven net een beetje beter te maken. Zo kan jouw patiënt zo gewoon mogelijk leven.

Team APPO

Ambitieus, ondernemend en creatief, dat is team APPO. Wij zijn een groep professionals met een heldere visie. Wij werken als één team aan één doel: het slim, snel en beter voor jou doen. Deze overtuiging is onze drive. Elke dag springen we uit bed om weer het verschil te maken. Dat kunnen we. En doen we. Met plezier!

Zullen we een keer kennismaken?

Nu weet je een beetje wie wij zijn. We ontdekken graag wie jij bent. Zin in een (digitale) kop koffie?

Ja, goed planEerst meer weten