Haal jouw medicatie op het APPO afhaalpunt

Je ontvangt bericht zodra je medicatie voor je klaarligt

Stond je voorheen ingeschreven bij DoktersApotheek Waarland?

Dan kan je vanaf nu jouw medicatie ophalen bij het APPO afhaalpunt in Waarland. De medicatie wordt geleverd door DoktersApotheek Broek op Langedijk. Vanaf 10 maart heten wij APPO Broek op Langedijk.

Onze afhaaltijden

Onze afhaaltijden

APPO afhaalpunt Veluweweg 18A 1738 BE Waarland Ma-vrij 15.00 - 17.00 uur

Informatie over geneesmiddelen

Informatie over geneesmiddelen

Op dit Appo afhaalpunt zit geen apotheek meer. We beantwoorden op deze locatie geen vragen over de geneesmiddelen. Bel of mail ons. APPO Broek op Langedijk is er voor jou.

Een nieuwe naam

Een nieuwe naam

APPO is de apotheek van nu. Wij zijn de apotheek die snapt wat jij nodig hebt. Ga voor gemak. Schrijf je in bij APPO Broek op Langedijk (nu nog DoktersApotheek Broek op Langedijk).

DoktersApotheek Waarland wordt APPO afhaalpunt

DoktersApotheek Waarland is sinds 28 maart 2020 in verband met de maatregelen rondom COVID-19 gesloten. De afgelopen periode heeft DoktersApotheek Broek op Langedijk de farmaceutische zorg overgenomen. In overleg met de huisartsen hebben we besloten om de deuren van DoktersApotheek Waarland weer te openen, niet meer als apotheek, maar nu als Appo afhaalpunt. Hieronder lees je wat dit voor jou betekent.

Geneesmiddelen afhalen

Vanaf nu kun je jouw geneesmiddelen ophalen bij ons Appo afhaalpunt. Je ontvangt van ons bericht zodra de medicatie voor je klaarligt. In overleg met je huisarts is besloten dat geneesmiddelen vanaf nu niet meer worden bezorgd, tenzij er dringende redenen zijn (de arts geeft dit aan op het recept). Heb je een medische indicatie of ben je immobiel? Mail ons even. Dan maken we de bezorgservice, in overleg met je huisarts, voor jou in orde. 

Wij leveren alle bestaande recepten

Wij blijven je medicatie gewoon aan jou leveren, zoals wij dat nu ook doen. Het enige wat verandert is dat onze bezorgservice stopt.  Dat geldt voor al jouw bestaande recepten, zoals je eventuele herhaalmedicatie of medicijnrol. Wij zorgen ervoor dat je jouw medicatie in jouw eigen schema kunt ophalen. Als er wat anders wijzigt, stemmen we dat eerst met jou af.

Maak kennis met hoe wij jou beter kunnen helpen

Voor al jouw medicatie

Schrijft een specialist in het ziekenhuis of in een zorginstelling een recept voor je uit? Vertel dan dat je ingeschreven staat bij APPO Broek op Langedijk. Bij onze contactgegevens vind je alle informatie die de specialist nodig kan hebben om het recept naar ons te sturen.

Een nieuwe naam

Onze website, onze e-mailadressen en onze uitingen veranderen vanaf 10 maart door onze nieuwe naam. Jouw medicatie blijf je discreet verpakt ontvangen, maar straks zit er een sticker van Appo op. Jouw e-mails over je medicatie mogen naar medicatie@broekoplangedijk.appo.nl. Voor andere onderwerpen is info@broekoplangedijk.appo.nl het juiste adres.

Klaar voor de apotheek van nu?

Maak het jezelf makkelijk. Schrijf je nu in.

Ik schrijf me inIk wil eerst contact
Klaar voor de apotheek van nu?