De apotheek die altijd dichtbij is

De apothekers en apothekersassistenten in Erica zijn er voor je. Chat met ons via de website, bel ons of stuur een mail. We helpen je graag verder.

Maak APPO Erica jouw apotheek

Onze openingstijden

Onze openingstijden

APPO Erica Havenstraat 26C 7887 BP Erica Ma-vrij 8.30 - 17.30 uur

Bel of schrijf ons

Bel of schrijf ons

APPO Erica 0591 30 29 71 info@erica.appo.nl Ma-vrij 8.30 - 17.30 uur Apotheker: Joep Kuiphuis

Recept insturen

Recept insturen

APPO Erica AGB-code: 02082686 E-mail (beveiligd): medicatie@erica.appo.nl Edi-mail apro: apro0040@promedico-APRO.nl Edi-mail lifeline: 500137827@lms.lifeline.nl LSP application-id: 10010844 URA id: 00069297

Wij werken voor heel Nederland

Vanuit Erica verzorgen we de medicijnen voor Appo afhaalpunten in heel Nederland. Benieuwd naar de services op het Appo afhaalpunt bij jou in de buurt? Of meer weten?

Zo werkt het afhaalpunt

Josanne en haar team staan voor je klaar

Josanne is beherend apotheker bij APPO Erica. Samen met de andere apothekers en apothekersassistenten zorgen zij voor jouw medicijnen. Chat, bel of mail gerust met ze. Ook als je behoefte hebt aan een persoonlijk gesprek over jouw medicijnen. We maken graag een (telefonische) afspraak.

Altijd een actueel overzicht voor jou

Wij houden bij welke medicijnen wij aan jou leveren. Vraag jouw medicatieoverzicht of medisch paspoort aan voor op reis of bij een bezoek aan de specialist of ziekenhuisopname.

Deel je ervaring

We zijn benieuwd naar jouw mening. Daar kunnen we van leren. Heb je een klacht? Dat is vervelend. We horen het graag zodat we het samen kunnen oplossen. Zou je ons willen mailen hierover? Het liefst met een zo duidelijk mogelijke omschrijving en je contactgegevens. Dan gaan we er snel mee aan de slag.

Ben je enthousiast? Vertel ons en vooral anderen wat jij van APPO Erica vindt.

Zorgkaart Nederland

Klaar voor de apotheek van nu?

Maak het jezelf makkelijk. Schrijf je nu in.

Ik schrijf me inIk wil eerst contact
Klaar voor de apotheek van nu?