De apotheek die altijd dichtbij is

De apothekers en apothekersassistenten in Heythuysen zijn er voor je. Chat met ons via de website, bel ons of stuur een mail. We helpen je graag verder.

Maak APPO Heythuysen jouw apotheek

Onze openingstijden

Onze openingstijden

APPO Heythuysen Oude Trambaan 25 6093 CD Heythuysen Ma-vrij 8.30 - 17.30 uur Apotheker: Judith van Uijthoven

Bel of schrijf ons

Bel of schrijf ons

APPO Heythuysen 085 902 44 90 info@heythuysen.appo.nl Antwoordnummer 41701 6093 XV Heythuysen

Voor voorschrijvers

Voor voorschrijvers

APPO Heythuysen AGB: 02010777 (DoktersApotheek) E-mail (beveiligd): appo.heythuysen@zorgmail.nl Edi-mailadres lifeline: 500119874@lms.lifeline.nl Edi-mailadres Apro: apro0021@promedico-apro.nl LSP Application-id: 10013056 URA id: 0083708

Wij werken voor heel Nederland

Vanuit Heythuysen verzorgen we de medicijnen voor Appo afhaalpunten in heel Nederland. Benieuwd naar de services op het Appo afhaalpunt bij jou in de buurt? Of meer weten?

Zo werkt het afhaalpunt

Judith en haar team staan voor je klaar

Judith is beherend apotheker bij APPO Heythuysen. Samen met de andere apothekers en apothekersassistenten zorgen zij voor jouw medicijnen. Chat, bel of mail gerust met ze. Ook als je behoefte hebt aan een persoonlijk gesprek over jouw medicijnen. We maken graag een (telefonische) afspraak.

Altijd een actueel overzicht voor jou

Wij houden bij welke medicijnen wij aan jou leveren. Vraag jouw medicatieoverzicht of medisch paspoort aan voor op reis of bij een bezoek aan de specialist of ziekenhuisopname.

Deel je ervaring

We zijn benieuwd naar jouw mening. Daar kunnen we van leren. Heb je een klacht? Dat is vervelend. We horen het graag zodat we het samen kunnen oplossen. Zou je ons willen mailen hierover? Het liefst met een zo duidelijk mogelijke omschrijving en je contactgegevens. Dan gaan we er snel mee aan de slag.

Ben je enthousiast? Vertel ons en vooral anderen wat jij van APPO Heythuysen vindt.

Zorgkaart Nederland

Klaar voor de apotheek van nu?

Maak het jezelf makkelijk. Schrijf je nu in.

Ik schrijf me inIk wil eerst contact
Klaar voor de apotheek van nu?