Welkom bij APPO Roosendaal

Leuk dat wij jouw apotheek mogen zijn. Reken maar dat wij vanaf nu ons best voor jou gaan doen het je makkelijk te maken. Lees hier over onze werkwijze en wat je van ons kunt verwachten.

Zo bestel je een geneesmiddel

Vraag jouw arts de recepten digitaal naar ons te sturen. Kijk op roosendaal.appo.nl voor de gegevens die jouw voorschrijver hiervoor nodig heeft. Dan hoef je verder niets te doen.

Heb je het recept meegekregen of heb je nog een herhaling op je recept? Scan ‘m in of maak er een foto van en mail het naar medicatie@roosendaal.appo.nl. Het origineel ontvangen we graag in de apotheek of via APPO Roosendaal, Antwoordnummer 91, 4700 VB Roosendaal (postzegel niet nodig).

Zo leveren wij jouw medicijnen

Als we een medicijn voor het eerst leveren, bellen we je om het gebruik door te spreken. Dit noemen we een eerste uitgiftegesprek of medicatiebegeleiding. In dit gesprek maken we meteen een leveringsafspraak met je. Op werkdagen voor 17.30 uur besteld, is de volgende dag geleverd.

Een herhaalrecept haal je de volgende werkdag vanaf 14.00 uur op. Als we je e-mailadres of mobiel telefoonnummer hebben, ontvang je een bericht als je medicijn voor je klaarligt.

Goed om te weten

Voor jouw veiligheid: geef wijzigingen altijd aan ons door

Alleen dan kunnen wij jouw medicatie goed bewaken

Alleen dan kunnen wij jouw medicatie goed bewaken

Laat ons al jouw medicijnen en die van jouw gezin leveren

Wil je dat wij ook jouw bestaande medicatie leveren? Wij maken het je graag makkelijk. Vraag jouw voorschrijver een nieuw (herhaal)recept uit te schrijven en naar ons te sturen. Wij regelen het verder voor je.

We kunnen ook de medicatie voor jouw gezinsleden leveren. Schrijf ze via het inschrijfformulier. Per gezinslid is een eigen e-mailadres nodig.

Over jouw privacy en veiligheid

Alles wat je ons vertelt is compleet vertrouwelijk. Wij zijn zorgprofessionals en hebben een beroepsgeheim. Om jouw medicatie goed te bewaken moeten we jouw medische gegevens kunnen bekijken. Dat doen wij via het Landelijk Schakelpunt (LSP). Het is van belang dat je ons hiervoor toestemming geeft. Wil je dat niet? Vraag dan voor je eigen veiligheid je andere apotheek een actueel medicatieoverzicht naar ons te mailen of mail zelf een overzicht van medicatie die je (hebt) gebruikt naar medicatie@roosendaal.appo.nl.

Via het LSP maken wij de gegevens die wij van jou hebben ook beschikbaar voor andere zorgverleners die hiervoor jouw toestemming hebben gekregen. Wij dragen medicatiegegevens alleen volgens een strikt protocol over via het LSP. Lees onze privacyverklaring.

Een handige tip

Op reis of opname in het ziekenhuis? Vraag ons om jouw medisch paspoort

Wij houden precies bij welke medicijnen we aan je leveren

Wij houden precies bij welke medicijnen we aan je leveren

Contact met APPO Roosendaal

Heb je vragen over je medicijnen? Of behoefte aan een persoonlijk gesprek over jouw geneesmiddelen? Wij zijn er voor je.

Naar onze contactgegevens