Wij maken het jouw patiënt graag makkelijker

Zo gewoon mogelijk leven tijdens infuustherapie thuis

Maak kennis met de apotheek die jouw patiënten echt begrijpt

Als je leeft met een acute of chronische ziekte word je elke dag geconfronteerd met je aandoening. Met de mogelijke beperkingen en de onzekerheden. Wij maken het leven makkelijker voor deze patiënten en hun naasten. Zodat zij zo gewoon mogelijk kunnen leven. We geven je een paar voorbeelden.

Soms zit het ‘m in de dagelijkse dingetjes

Een felverlichte infuuspomp naast je bed draagt niet bij aan de broodnodige nachtrust. Een verduisterende pomphoes kan dan het verschil maken. Dus hebben we er eentje laten maken, in co-creatie met patiënten. Of wat dacht je van een TPV-koffer op wieltjes in plaats van een onhandige infuuspaal in huis? Lekker wendbaar en smal genoeg om overal te kunnen komen. En ook nog eens als rugzak te dragen. Onze patiënten kunnen de rolkoffer (in 3 verschillende kleuren) en verduisterende pomphoes gratis bij ons aanvragen.

Meer vrijheid voor je patiënt

Thuis zijn voelt voor veel patiënten al vele malen beter dan in het ziekenhuis verblijven. Nog beter voelt het als je patiënt ook even op vakantie kan. Wij leveren in heel Nederland, dus ook het vakantieadres van jouw patiënt. Het voelt ook vrijer als je patiënt niet afhankelijk is van het schema van de thuiszorg. Wij kunnen bepaalde medicatie ook een elastomeerpomp met Qimono-connector leveren. Hierdoor worden complexe handelingen eenvoudiger en is zelfzorg mogelijk.

Meer over de elastomeerpomp

Goed om te weten

Wij leveren snel zodat jouw patiënt de volgende dag al naar huis kan

Aanvragen kan op werkdagen tot 17.30 uur

Aanvragen kan op werkdagen tot 17.30 uur

Infuusmaterialen bestellen is zo gepiept

TPV thuis kan overweldigend zijn. Alle nieuwe termen, materialen en schema’s. Wij maken de TPV-therapie thuis iets makkelijker met Mijn Appo, het portaal waar je echt makkelijk medicatie regelt. Patiënten, of de thuiszorg of mantelzorger, kunnen in dit digitale portaal materialen nabestellen. In plaats van ons totale assortiment, zien ze alleen materialen die bij hun medicatietype, vaattoegang en infuuspomp passen. Dat maakt het stukken overzichtelijker.

Niet meer de deur uit voor medicatie

Niet alle patiënten zijn mobiel tijdens hun infuustherapie thuis. Voor hen is het makkelijk dat wij ook hun co-medicatie kunnen leveren. Zelfs in baxterrollen. Hoewel wij niet, zoals een lokale apotheek, om de hoek zitten, zijn wij wel altijd dichtbij. Patiënten kunnen ons bellen of mailen. Ook voor een persoonlijk (video)gesprek over hun medicatie. En in geval van spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Klaar voor de apotheek van nu?

Appo is er voor alle extramurale infuusmedicatie en TPV. Maak het jezelf en jouw patiënten makkelijk.

Maak APPO jouw partnerOver infuusmedicatie via APPO