Infuustherapie thuis voor kinderen

Dat voelt toch fijner, zeker voor een kind

Ook voor kinderen maakt APPO het graag makkelijk met infuustherapie thuis

Ligt een kind alleen nog voor antibiotica via infuus in het ziekenhuis? Vaak kan deze therapie ook thuis voortgezet worden. Dat voelt toch fijner, zeker voor een kind. APPO levert infuusmedicatie afgestemd op kinderen zo nodig met infuuspomp en hulpmiddelen. Jouw patiënt ontvangt alles thuis. De gespecialiseerde kinderverpleegkundige sluit je patiënt aan en zorgt voor de ondersteuning.

Voordelen van APPO

  • Kinderen met infuustherapie in het ziekenhuis kunnen eerder naar huis.

  • Medicatie, infuuspomp en benodigde accessoires vraag je makkelijk aan via ons portaal of aanvraagformulier.

  • Snel geleverd: op werkdagen voor 17.30 uur aangevraagd, betekent de volgende ochtend voor 12.00 uur bezorgd op het gewenste afleveradres.

  • Spoed? Wij leveren kosteloos binnen 4 uur.

  • Je overlegt direct met ons apotheekteam en verpleegkundige.

Welke infuusmedicatie voor kinderen is mogelijk?

Goed om te weten

Neonaten kunnen vaak ook eerder naar huis door de voorgevulde spuitjes Benzylpenicilline. Zo kan het gezin toch thuis genieten van de belangrijke kraamtijd.

"Zo kun je probleemloos thuis opstarten", KinderThuisZorg

"Zo kun je probleemloos thuis opstarten", KinderThuisZorg

Kies voor gemak

Niet alleen maken wij het voor het kind en zijn familie makkelijker. Ook zorgprofessionals kunnen rekenen op meer gemak. Wij weten waar jouw obstakels zitten, hoe we die wegnemen en jou echt kunnen helpen. Heb je vragen over infuustherapie thuis voor kinderen? Wij zijn er voor je.
Bel 085 902 38 80 of mail naar infuustherapie@appo.nl.

Infuusmedicatie voor kinderen

Welke infuusmedicatie voor kinderen wordt veel gevraagd? Bekijk het overzicht 'infuusmedicatie die wij vaak leveren voor kinderen' via de button. Staat de gewenste medicatie er niet bij? Bel of mail ons. Grote kans dat wij het wel kunnen bereiden en leveren.

Overzicht kindermedicatie

veelgestelde vragen over kinderen

APPO legt het je graag verder uit

Dit gaat in overleg met de transferafdeling, het OPAT-team of de poliklinische apotheek in jouw ziekenhuis. Kan de infuustherapie thuis voortgezet worden? Gebruik Mijn Appo, het portaal waar je makkelijk medicatie aanvraagt of vul het aanvraagformulier in.

APPO levert infuusmedicatie afgestemd op kinderen zo nodig met infuuspomp en hulpmiddelen. Jouw patiënt ontvangt alles thuis. De gespecialiseerde kinderverpleegkundige sluit je patiënt aan en zorgt voor de ondersteuning.

Op ons overzicht kindermedicatie vind je de meest geleverde medicatie. Maar APPO heeft meer mogelijkheden dan het overzicht.

Bel 085 902 38 80 of mail naar infuustherapie@appo.nl. Grote kans dat wij het wel kunnen bereiden en leveren.

Wij zijn voor patiënten 24/7 bereikbaar. Ons eigen team staat op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur voor je klaar. Buiten deze tijden neemt de avond-, nacht- en weekenddienst het stokje van ons over. Ook daar kun je rekenen op gekwalificeerde verpleegkundigen die gewend zijn om complexere hulpvragen te beantwoorden en op te volgen.

De eerste levering gaat in overleg met de aanvrager vanuit het ziekenhuis. Bij deze eerste levering zit het leveringsschema infuusmedicatie voor de patiënt. Hierop zie je precies op welke dagen wij de vervolgmedicatie leveren. De bezorger komt tussen 8.00 en 12.00 uur.