• 1 loket
  • tot 17.30 uur aanvragen, morgen voor 12.00 uur geleverd
  • voor alle zorgverzekeraars
  • 36.000 bereidingen per jaar
  • volgens GMP

Medicijnen afhalen wanneer je wilt

Haal je medicijnen op uit de Appo afhaalautomaat bij jou in de buurt. Je ontvangt een bericht zodra ze voor je klaarliggen.

Aanmelden voor afhaalautomaat

24/7 afhalen

Je haalt je medicijnen op met een code die je per e-mail of sms van ons ontvangt. Zorg daarom dat jouw actuele contactgegevens bij ons bekend zijn. Verpakkingen die veel ruimte innemen en medicijnen die gekoeld bewaard moeten worden, haal je op bij de balie tijdens afhaaltijden.

Zo vraag je een nieuw medicijn aan

In 3 stappen geregeld

Stuur ons het recept
Stuur ons het recept

Je arts schrijft een recept uit en stuurt het (digitaal) naar jouw lokale Appo. Heb je het recept meegekregen? Mail ons een foto.

Wij bellen je
Wij bellen je

Binnen 1 werkdag bellen we je om de medicijnen door te spreken. Je ontvangt daarna nog een samenvatting met de belangrijkste informatie per e-mail.

Je haalt je medicijnen op
Je haalt je medicijnen op

Vanaf de volgende werkdag kun je het medicijn ophalen via de Appo afhaalautomaat met de unieke code.

Zo werkt het

Een bestaand recept herhalen

Gebruik je je medicijnen af en toe?

Gebruik je je medicijnen af en toe?

Dus alleen als je klachten hebt? Zodra je voorraad dreigt op te raken, vraag je je arts om een nieuw recept. Is je recept nog geldig? Mail ons een foto van het etiket. Eén werkdag nadat wij het recept of foto hebben ontvangen, kun je de medicijnen ophalen.

Gebruik je je medicijnen op vaste momenten?

Gebruik je je medicijnen op vaste momenten?

Met de automatische herhaalservice leveren wij je medicijnen op afgesproken momenten. Je zit nooit zonder. Ongeveer 10 dagen voordat je door je voorraad heen bent, ligt de nieuwe voorraad voor je klaar.

Gebruik je meerdere medicijnen op verschillende innamemomenten?

Gebruik je meerdere medicijnen op verschillende innamemomenten?

Met de medicijnrol heb je geen gedoe meer met een pillendoos. Je ontvangt je medicijnen in een apart zakje per innamemoment. Zo haal je je pillen nooit meer door elkaar.

Veelgestelde vragen

Over de Appo afhaalautomaat

Waarschijnlijk hebben we niet de juiste contactgegevens van je. Als je ons jouw actuele e-maildres en 06-nummer doorgeeft, gaat het voortaan goed.

Je ontvangt een e-mail of sms met de code om je medicijnen af te halen uit de automaat. Daarin lees je ook hoe lang de medicijnen voor je in de automaat blijven liggen.

Krijg je een medicijn voor het eerst, dan bellen we je om het gebruik ervan door te nemen. De belangrijkste informatie ontvang je ook in de mail. Zorg er daarom voor dat jouw contactgegevens in ons bestand actueel zijn. Twijfel je? Geef ze sowieso aan ons door, bij voorkeur per e-mail.

Nee, alle medicijnen zijn discreet verpakt. Reken nog steeds op 100% privacy.

Klaar voor de apotheek van nu?

Maak het jezelf makkelijk en schrijf je nu in bij jouw lokale Appo.

Nu inschrijvenVestigingen